×
  • Žiadne produkty v košíku.

    Kuchyne

    Kuchyne na mieru - priamo od výrobcu

    Zašlite nám dopyt na info@nabytokwosk.sk, uveďte o aký typ kuchyne by ste mali záujem.
    Naši špecialisti sa s vami spoja ohľadom vypracovania návrhu a cenovej ponuky.

    Už viac ako 30 rokov vyrábame unikátny nábyok. Vyrábame nábytok pre komerčné objekty (reštaurácie, hotely, kancelárie) a do domácností. Špecializujeme sa na tradičné kuchyne vyrábané na mieru z borovicového masívu. Vo svojej práci zručne spájame tradíciu a modernosť, čím je náš nábyok mimoriadne obľúbený aj medzi najnáročnejšími klientami.
    Pozrite si naše 3D prezentácie, ktoré vám priblížia naše kuchyne, spálne, vstavané skrine a ďalšie produkty. Pozrite si našu ponuku a referencie od našich spokojných klientov. Dúfame, že naše kychyne namieru sa čoskoro  stanú súčasťou aj vašej domácnosti.

    Náš nábytok sa vyznačuje precíznym spracovaním a vysokou kvalitou použitých materiálov. Jedinečná atmosféra, ktorú vytvára náš nábytok, môže preniknúť aj do vašej domácnosti. Názory od našich spokojných klientov sú najlepším dôkazom.
    Práca talentovaných návrhárov interiérov a využitie najmodernejších drevoobrábacích strojov zaisťuje najvyššiu kvalitu nášho nábytku. Veľmi radi vám vyrobíme kuchyne aj iný nábytok, vďaka ktorému sa budete cítiť naozaj jedinečne.
    Všetky zobrazené fotografie sú z našich realizácií.